Reprezentanții Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva au publicat recent o serie de fotografii surprinse de camerele de supraveghere a faunei aflate în Parcul Natural Putna Vrancea. În imagini pot fi observate mai multe specii, de la urși și mistreți, până la căprioare și chiar un exemplar de râs.
„O mică parte din fauna bogată din pădurile Parcului Natural Putna Vrancea în fotografii realizate de camerele de monitorizare a faunei instalate de specialiștii Romsilva din cadrul administrației parcului”, au scris reprezentanții Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva pe o rețea de socializare.
Pădurile din Parcul Natural Putna Vrancea asigură faunei toate condițiile de hrană, adăpost și liniște necesare unui habitat sănătos.
Parcul Natural Putna Vrancea este unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva. Este situat în sud-estul țării, în județul Vrancea, și are o suprafață de peste 38.000 de hectare, din care peste 33.600 de hectare sunt păduri.